για παραγγελίες και απορίες επικοινωνείτε στο phone2 2310689047

Aroma Lab

A+ A A-
Σύνδεση Εγγραφή

Δημιουργία λογαριασμού

Υποχρεωτικά πεδία (*).
Όνομα *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επαλήθευση e-mail: *

newsletter

Καροτέλαιο

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή πώλησης: 4,50 €
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 23.00%

Μέγεθος
Likes to 2 people

Περιγραφή

Daucus Carota

Το λάδι του καρότου προέρχεται από την επεξεργασία του καρπού του φυτού Daucus Carota, δηλαδή από το καρότο. To Καροτέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βήτα καροτίνη, σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες Α, B, C, D & E, καθώς και σε λιπαρά οξέα. Για το λόγο αυτό έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες, ενώ μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Πολύ γνωστό για τη χρήση του σε αντηλιακά προϊόντα καθώς και σε after sun (μετά την έκθεση στον ήλιο) προϊόντα, λόγω των αντιοξειδωτικών, επουλωτικών, καταπραϋντικών του ιδιοτήτων. Στα σαπούνια μπορεί να λειτουργήσει και ως χρώμα δίνοντας μια έντονη πορτοκαλί απόχρωση, καθώς είναι μια φυσική χρωστική. Γενικότερα η χρήση του δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5% γιατί μπορεί να «βάψει».


Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

Προϊόντα που έχετε δει

Aroma Lab
Λέκκα 3, Ωραιόκαστρο
57013 Θεσσαλονίκη
Τηλ / Fax: 2310 689047
e-mail: info@aromalab.gr

Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Τρόποι Αποστολής | Χάρτης Ιστοτόπου | Επικοινωνία  
 

Aroma Lab © 2013 - 2014, All Rights Reserved

powered by Kukarika