Αιθέρια Έλαια - FB Oily Serum για ώριμες επιδερμίδες | Πρόσωπο - Αντιγήρανση
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική / Blog - Συνταγές / Πρόσωπο - Αντιγήρανση / Oily Serum για ώριμες επιδερμίδες

Oily Serum για ωριμες επιδερμιδες

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022

Συνταγή

Akojoy Liberty Luxurious Blend Oil 19γρ

Ronacare Poppy SE 0,4 γρ

Αχλάδι & Φρέζια άρωμα  1-2 σταγόνες

 

Το Akojoy Liberty είναι ένα μείγμα πολυτελών φυτικών ελαίων σχεδιασμένο για να επαναφέρει τη νεανική λάμψη στο ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα. Τα έλαια Goji Berry και Crowberry είναι πλούσια σε ισχυρά αντιοξειδωτικά που επαναφέρουν και προστατεύουν του δέρμα. Η ισχυρή μαλακτική δράση του ελαίου αχλαδιού αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό. Το πολύτιμο αυτό μείγμα ελαίων δρα ως ενυδατικός και μαλακτικός παράγοντας αποτρέποντας την υπερβολική απώλεια υγρασίας μέσω της επιδερμίδας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη μεταξένια και μη λιπαρή αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα.

To Ronacare Poppy είναι εκχύλισμα των σπόρων της παπαρούνας. Το μυστικό της δράσης του είναι η αύξηση και η ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας. Το ενεργό αυτό έχει πολλαπλά οφέλη στην αντιγήρανση και στους μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυξάνει κατά 6% την ελαστικότητα της επιδερμίδας, 13% τη σφριγηλότητα του δέρματος, 10% την πυκνότητα και φωτεινότητα του δέρματος. Στην περιοχή των ματιών μειώνει κατά 12% τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Αγοράζοντας την ελάχιστη ποσότητα από το κάθε υλικό, το κόστος για ένα oily serum για ώριμες επιδερμίδες 20γρ είναι περίπου 4,90€. Επωφεληθείτε περισσότερο, αγοράζοντας τις μεγαλύτερες συσκευασίες και μειώστε το κόστος ανά προϊόν.

Δείτε το Video!Σχετικά Προϊόντα

Αχλάδι και Φρέζια άρωμα

6.70 €

view more

Αχλάδι και Φρέζια άρωμα

6.70 €

Κωδ. Προϊόντος: 20050817

Η τιμή αφορά τα 100ml

one-plus-one-icon

Akojoy Liberty Luxurious Blend Oil

6.90 €

view more

Akojoy Liberty Luxurious Blend Oil

6.90 €

Κωδ. Προϊόντος: 20012024

Η τιμή αφορά τα 30ml

#latest diy blog recipes