Body Lotion Blossom (Bloom – Gucci)

Υλικά

Γαλάκτωμα Βάση με φυτοστερόλες αβοκάντο και ελιάς 190γρ

Σκουαλένιο 5γρ

Blossom άρωμα 5γρ

Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας και συγχρόνως αρωματίστε τη, με ένα από τα πιο hot αρώματα της αγοράς. Το Blossom, θυμίζει το Bloom του οίκου Gucci και θα αφήσει στην επιδερμίδα σας ένα υπέροχο άρωμα ανθισμένων λουλουδιών. Το γαλάκτωμα βάση πλούσιο σε φυτοστερόλες αβοκάντο & ελιάς, διαθέτει επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ακόμη, περιέχει βιταμίνες (Α και Ε) και λιπαρά οξέα που βοηθούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας από αφυδάτωση και τον ήλιο.  Συνδυαστικά με το γαλάκτωμα το σκουαλένιο ενισχύει την υγρασία του δέρματος, κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται πιο λαμπερή. Έτοιμη σε μόλις 1 min, η lotion αυτή θα είναι το προϊόν που θα έχετε πάντα μαζί σας.

Αγοράζοντας την ελάχιστη ποσότητα από το κάθε υλικό, το κόστος ένα Body Lotion Blossom 200γρ είναι 5.90€ ! Επωφεληθείτε περισσότερο, αγοράζοντας τις μεγαλύτερες συσκευασίες και μειώστε το κόστος ανά προϊόν.

Δείτε το Video!

Σχετικά Προϊόντα

Σχετικά Άρθρα

Cranberry Body Butter

Υλικά για 200 γρ. Cranberry Body Butter   Υδατική φάση   • Απιονισμένο Νερό 109,5 γρ. • Γλυκερίνη 4 γρ. • Aristoflex velvet 0,5 γρ.

Περισσότερα
Join us!

10% Off

Κάνε εγγραφή και πάρε 10% έκπτωση στην επόμενή σου αγορά!