Aroma Lab | essential oils, vegetable oils, glycerol saponomazes
Account Cart Wishlist 2310689047
Mon - Fri 09:00 - 17:00
Saturday    09:00 - 14:00


Σιτρονέλλα αιθέριο έλαιο

  2.50 VAT INCLUDED 24%
Product code: 20010432   Immediately available

SHORT DESCRIPTION:

INCI Name: Cymbopogon Winterianus Herb Oil
 
Το αιθέριο έλαιο της σιτρονέλλας είναι ευρέως γνωστό για την εντομοαπωθητική δράση του.  Όμως, οι ιδιότητες του είναι αναρίθμητες και δεν θα πρέπει να παραβλέπονται. Έχει έντονη τονωτική, σπασμολυτική, αντιμικροβιακή και αποσμητική δράση. Βοηθά στη ρύθμιση του εμμηνορυσιακού κύκλου. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, ως απολυμαντικό χώρου και επιφανειών. Η αντιμικροβιακή και αποσμητική του ιδιότητα, καθώς και η ιδιότητά του να περιορίζει τον ιδρώτα, το κάνουν ιδανικό για χρήση σε αποσμητικά. Να σημειωθεί ότι πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και στο θηλασμό. 
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Interest Form

Contact us by phone at 2310 689074 or fill out the contact form and we will contact you as soon as possible.

Σιτρονέλλα αιθέριο έλαιο