Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Για παραγγελίες: 2310689040
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Coconut Oil Virgin (Καρύδα Λάδι)

  3.00€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 205000117   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

INCI: Cocos Nucifera (coconut) Oil

Ο πυρήνας της καρύδας έχει περιεκτικότητα σε έλαιο από 50 έως 68%. Το Coconut Oil Virgin προέρχεται από τον πυρήνα της καρύδας και έχει μοναδικό άρωμα καρύδας. Πλούσιο σε λαυρικό οξύ και σε άλλα κορεσμένα λιπαρά οξέα, το λάδι καρύδας είναι σε στερεή μορφή σε θερμοκρασίες κάτω των 25 οC. Πολύ γνωστό για τις ενυδατικές και τις μαλακτικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και σε σαπούνια. Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες καθώς μειώνει την απώλεια νερού από την επιφάνεια του δέρματος αποκαθιστώντας την υδρολιπιδική μεμβράνη. Κατάλληλο και για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα προστατεύει από τις διαδικασίες styling και την αφυδάτωση. Χρησιμοποιείται ως μάσκα μαλλιών για δυνατά μαλλιά, λαμπερά χωρίς ψαλίδα. Στα σαπούνια προσδίδει σκληρότητα και πλούσιο αφρό. Χρησιμοποιείται έως 30%.

Tα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Coconut Oil Virgin (Καρύδα Λάδι)