Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Για παραγγελίες: 2310689040
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Αβοκάντο έλαιο

  2.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20500177   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

INCI Name: Persea Gratissima (Avocado) Oil
 
Το έλαιο αβοκάντο παράγεται με ψυχρή έκθλιψη του σαρκώδους πολτού του καρπού του αβοκάντο. Είναι από τα πιο πλούσια φυτικά έλαια. Περιέχει σε υψηλά ποσοστά βιταμίνες Α, Β1, Β2, D και Ε, λεκιθίνη και λιπαρά οξέα. Ενυδατώνει βαθιά, τρέφει το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητα του, επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος. Είναι από τα καλύτερα έλαια για την καταπολέμηση των ρυτίδων, πρόληψη της φωτογήρανσης και  μείωσης των κηλίδων του γήρατος. Λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό φίλτρο, ενυδατώνει το δέρμα μετά από παρατεταμένη έκθεση του στον ήλιο. Κατάλληλο για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά από τη θάλασσα, τις βαφές, το πιστολάκι. Βοηθά στην αντιμετώπιση της ψαλίδας και μειώνει το φριζάρισμα. Απορροφάται γρήγορα λόγω της περιεκτικότητας του σε φυτοστερόλες. Το έλαιο αβοκάντο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αλλά απαραίτητο στα ξηρά, αφυδατωμένα και ώριμα δέρματα. 
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Αβοκάντο έλαιο