Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Για παραγγελίες: 2310689040
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Καλέντουλα έλαιο

  3.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20350417   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

INCI Name: Helianthus Annus Seed Oil (and) Calendula Officinalis Flower Extract
 
Τα άνθη της καλέντουλας περιέχουν σαπωνίνες, καροτενοειδή, στερόλες, φλαβονοειδή. Το έλαιο καλέντουλας, θεωρείται ένα από τα καλύτερα έλαια για την περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος. Είναι καταπραϋντικό, επουλωτικό, μειώνει τις φλεγμονές, περιορίζει τους ερεθισμούς, βελτιώνει τα συμπτώματα δερματικών παθήσεων. Είναι αναπλαστικό, αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες. Χρησιμοποιείται πολύ στη βρεφική περιποίηση, καθώς είναι κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες. Βοηθά στην ανανέωση των ιστών και χρησιμοποιείται στα ερυθήματα, στο σκασμένο δέρμα, στους μώλωπες και στα εγκαύματα από τον ήλιο.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
 
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Καλέντουλα έλαιο