Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Αμυγδαλέλαιο

  2.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20500077   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Αμυγδαλέλαιο 
 
INCI Name: Prunus Amygdalus Dulcis
 
Το αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Επίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας. Tο αμυγδαλέλαιο προέρχεται από έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς και  χρησιμοποιείται  ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ. Πολύ ενυδατικό, μαλακτικό έλαιο, ιδανικό για την περιποίηση της βρεφικής, νηπιακής και παιδικής επιδερμίδας γι’ αυτό και ενδείκνυται για ευαίσθητα δέρματα. Θεωρείται αντιγηραντικό, ιδανικό για την περιποίηση μαλλιών και προσώπου. Χρησιμοποιείται σε όλες τις επιδερμίδες για καλλυντική περιποίηση, σαν λάδι βάσης στην αρωματοθεραπεία και σαν βάση σε προϊόντα ντεμακιγιάζ.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών.
 
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Αμυγδαλέλαιο