Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    Κλειστά

Ροδακινέλαιο

  3.50 € 2.45 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20350077   Άμεσα Διαθέσιμο   Iσχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων  Προϊόν με σύντομη ημερομηνία λήξης

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Ροδακινέλαιο
 
INCI Name: Prunus Persica (Peach) Kernel Oil
 
Πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Α και Β, το ροδακινέλαιο έχει πολύ ισχυρές αντιρυτιδικές ιδιότητες. Είναι λεπτό έλαιο, εύκολα απορροφήσιμο ,πολύ ενυδατικό, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ καλός «φορέας» αιθέριων ελαίων. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται  σαν λάδι βάσης για μασάζ, είτε μόνο του,είτε σε συνδυασμό με κάποιο άλλο λεπτόρρευστο έλαιο βάσης όπως το αμυγδαλέλαιο ή το σταφυλέλαιο. Ενδείκνυται για όλες τις επιδερμίδες, κυρίως για μικτές ή λιπαρές αφού δίνει λόγω της σχετικής «λεπτότητάς» του τη δυνατότητα καλής απορρόφησης.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Ροδακινέλαιο