Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Άγριο τριαντάφυλλο

  12.00€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20350817   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

'Aγριο τριαντάφυλλο έλαιο
 
INCI Name: Rosa Moschata Oil
 
Το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο παράγεται από τους σπόρους του καρπού της αγριοτριανταφυλλιάς. Αποτελεί πλούσια πηγή σε ωμέγα 3, 6, 9 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, C και Ε καθώς και σε λινολεΐκό και λινολενικό οξύ, τα οποία συμβάλλουν στην αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση, αυξάνει τα επίπεδα του κολλαγόνου και της ελαστίνης, μειώνει κιρσούς, ραγάδες και ευρυαγγείες, βελτιώνει σημάδια από ουλές.  Κατάλληλο για την ώριμη και ξηρή επιδερμίδα, διεισδύει στο δέρμα πολύ γρήγορα χαρίζοντας ενυδάτωση και λάμψη. Χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου (κρέμες, serum, lip balm κ.α).
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Άγριο τριαντάφυλλο