Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Σησαμέλαιο

  3.00€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20350637   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Σησαμέλαιo
 
INCI Name: Sesamum Indicum Seed Oil
 
Το σησαμέλαιο παράγεται από το σησάμι. Τις ευεργετικές του ιδιότητες της οφείλει στις λιγνώνες, σησαμίνη και σησαμόλη. Η σησαμίνη αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης Ε. Είναι πλούσιο σε Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Ε και Κ, μέταλλα φλαβονοειδή τα οποία συμβάλλουν στην καλή υγεία τους δέρματος και των μαλλιών. Προλαμβάνονται τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, συσφίγγουν οι δερματικοί πόροι, ενυδατώνει κάθε είδους επιδερμίδα αλλά είναι θαυματουργό για την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Επιπλέον, βοηθά σε δερματικές παθήσεις (πχ. εκζέματα, κνησμός), ανακουφίζει την επιδερμίδα από εγκαύματα, συμπεριλαμβανομένων  ηλιακών εγκαυμάτων. Προλαμβάνει την τριχόπτωση, ενισχύει την ανάπτυξη νέων μαλλιών ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στα άτονα και αφυδατωμένα μαλλιά.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Σησαμέλαιο