Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Coconut Fractionated Oil

  2.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20350357   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Coconut Franctionated Oil
 
INCI name: Caprylic/Capric Triglyceride, Medium Chain Triglyceride (from Cocos Nucifera Oil)
 
Το έλαιο της Καρύδας , προέρχεται από τη σάρκα των ώριμων καρυδών. Πλούσιο σε βιταμίνες και  λιπαρά οξέα, είναι ένα λάδι με εξαιρετικές ενυδατικές, αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το franctionated έλαιο καρύδας, είναι  κλασματοποιημένο λάδι καρύδας. Είναι ένα κλάσμα το ελαίου καρύδας, από το οποίο έχουν αφαιρεθεί  σχεδόν όλα τα λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας και έχουν μείνει αυτά της μέσης αλυσίδας , κάνοντας το ένα έλαιο με υψηλό κορεσμό. Αυξάνεται με αυτό τον τρόπο η   αντιοξειδωτική και η απολυμαντική δράση του ελαίου.  Συγχρόνως, παρατείνεται η διάρκεια ζωής και αυξάνεται η σταθερότητα του. 
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Coconut Fractionated Oil