Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Για παραγγελίες: 2310689040
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Καρυδέλαιο

  3.00€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20011367   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Καρυδέλαιο
 
INCI Name: Junglans Regia (Walnut) Seed Oil
 
Το καρυδέλαιο είναι πολύ πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά, πρωτεΐνες και μέταλλα. Περιέχει λινολεϊκό οξύ, που του προσδίδει πολλές αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι από τα λάδια που χρησιμοποιούνται πολύ στην αντιγήρανση αλλά και στην πρόληψη των συνεπειών της πρόωρης γήρανσης. Απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα και δίνει την αίσθηση της άμεσης αναγέννησης της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται σε δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, η ακμή, ο κνησμός η ψωρίαση, οι μυκητιάσεις κτλ. Ιδανικό λάδι για μασάζ και περιποίησης όλου του σώματος. Στα μαλλιά προλαμβάνει την τριχόπτωση, τα δυναμώνει και τα κάνει μαλακά και ευκολοχτένιστα. Είναι ένα λάδι για κάθε τύπο δέρματος, λόγω της λεπτόρρευστης υφής του, δε θα πρέπει όμως να λείπει από τις ταλαιπωρημένες και ώριμες επιδερμίδες.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Καρυδέλαιο