Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Αργκάν έλαιο

  10.00€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20020667   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Αργκάν έλαιο 
 
INCI : Argania Spinosa Seed Oil 
 
Το έλαιο εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, περίπου το 80%. Επιπλέον, αποτελεί μια από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές βιταμίνης Ε και Α. Περιέχει και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως σκουαλένιο, φαινόλες και καροτένια, που δρουν εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Στα μαλλιά θρέφει τις ρίζες, ενδυναμώνει και βοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών, μειώνει την ψαλίδα και τα κάνει λαμπερά.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Αργκάν έλαιο