Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Για παραγγελίες: 2310689040
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Καριτέ βούτυρο

  2.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 205000317   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Καριτέ Βούτυρο
 
INCI Name: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
 
Το βούτυρο karité (shea butter) παράγεται από τον καρπό του ομώνυμου δέντρου που ευδοκιμεί στις σαβάνες της Δυτικής Αφρικής. Στις χώρες της Αφρικής εδώ και αιώνες το φυτικό αυτό λίπος χρησιμοποιείται όχι μόνο για την ενυδάτωση και προστασία του δέρματος από τον ήλιο, αλλά και σαν τροφή. Εκτός των λιπαρών περιέχει αντιοξειδωτικά όπως τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε), καροτένια (πρόδρομα της βιταμίνης Α) και φλαβονοειδή όπως κατεχίνες, τριτερπένια με αντιφλογιστικές ιδιότητες, φυτοστερόλες και καριτένη. Στην κοσμετολογία θεωρείται άριστο προστατευτικό, επουλωτικό, θρεπτικό και αναπλαστικό των κυττάρων του δέρματος με αντιγηραντικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ακόμη για τη φροντίδα των μαλλιών και για προστασία από τον ήλιο. Έχει ένα υψηλό επίπεδο κινναμωμικού οξέως, ένα φυσικό αντηλιακό. Έτσι, παρέχει κάποια προστασία από τον ήλιο. Είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες και έχει από μόνο του SPF 4. Έχει σημαντικές φυσικές αντηλιακές ιδιότητες για το δέρμα και τα μαλλιά. Ενυδατώνει άριστα και το πιο αφυδατωμένο δέρμα.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Καριτέ βούτυρο