Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Στεαρίνη

  1.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 200203818   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

INCI Name: Stearic acid

Η στεαρίνη (στεαρικό οξύ) χρησιμοποιείται σαν ομογενοποιητής σε καλλυντικά σκευάσματα όπως κρέμες, λοσιόν, κ.α., ως συστατικό αύξησης της πυκνότητας του καλλυντικού και ως ενισχυτικό της ενυδατικής δράσης του. Η στεαρίνη επίσης χρησιμοποιείται στην παραγωγή σαπουνιών με την ψυχρή μέθοδο, για να αυξήσει τη σκληρότητα του σαπουνιού και να βοηθήσει στη διατήρηση του σχήματός του. Τέλος, χρησιμοποιείται και ως βελτιωτικό παραφίνης κατά την παρασκευή κεριών, με ποσοστό χρήσης έως 10%.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Στεαρίνη