Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Για παραγγελίες: 2310689040
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Sodium Polyacrylate (Rheosol AP)

  one-plus-one-icon 2.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 200204314   Άμεσα Διαθέσιμο   Iσχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

INCI Name: Sodium Polyacrylate
 
Το Sodium Polyacrylate (Rheosol AP) ανήκει στην οικογένεια των πολυακρυλικών οξέων, τα οποία χρησιμοποιούνται ως πηκτικοί παράγοντες. Το Sodium Polyacrylate (Rheosol AP) δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάσουμε καλλυντικά, όπως ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά, gel κτλ. χωρίς τη χρήση θέρμανσης. Χρησιμοποιείται στην υδατική φάση σε ποσοστό 0,5 - 5%.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sodium Polyacrylate (Rheosol AP)