Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
 2310689047
  6987721520
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Ελαστίνη

  4.50€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20020324   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Ελαστίνη
 
INCI Name: Hydrolyzed Elastin
 
Η ελαστίνη είναι μία πρωτεΐνη που συντίθεται από τους ινοβλάστες και αποτελεί δομικό στοιχείο του συνδετικού ιστού και των συνδέσμων. Στο δέρμα οι ίνες της ελαστίνης σε συνδυασμό με τις ίνες του κολλαγόνου σχηματίζουν ένα πυκνό δίκτυο, προσδίδοντας στο δέρμα σφρηγιλότητα και ελαστικότητα. Η ελαστίνη είναι υπεύθυνη για την ευελιξία του δέρματος. Με το πέρασμα του χρόνου η ποσότητα της στον οργανισμό μειώνεται και παρατηρείται πτώση του δέρματος και εμφάνιση ρυτίδων. Η χρήση της ελαστίνης στην καθημερινή μας περιποίηση βελτιώνει τις ρυτίδες, ανανεώνει το κουρασμένο δέρμα και τονώνει το στήθος. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα σε ποσοστό 2-5% στην τρίτη φάση.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Ελαστίνη