Aroma Lab | αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, σαπωνόμαζες γλυκερίνης
Δευτ - Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο    09:00 - 14:00


Pore Reductyl

  7.00€  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
Kωδ.Προϊόντος: 20020944   Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

INCI name:  water, butylene glycol.
 
Pore Reductyl: Προέρχεται από το μανιτάρι Fomes Officinalis. Μειώνει τους πόρους και την έκκριση σμήγματος. Συσφίγγει την επιδερμίδα και παράλληλα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Γεμίζει τις ρυτίδες και λειαίνει την επιδερμίδα. Το χρησιμοποιούμε σε primers και κρέμες σε ποσοστό 2-5%.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
 
close
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 689074 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Pore Reductyl