Αιθέρια Έλαια - FB Αιθέρια έλαια - Μαστίχα αιθέριο έλαιο
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Αιθέρια έλαια »  Μαστίχα αιθέριο έλαιο

Μαστίχα αιθέριο έλαιο

29.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20180011

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI: Pistachia Lentiscus (Mastic) Gum Oil

Το αιθέριο έλαιο μαστίχας, παράγεται κατά την απόσταξη της ρητίνης του φυτού Pistacia. Lentiscus L. var. Chia, το οποίο καλλιεργείται στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα στη Χίο.

Το αιθέριο έλαιο μαστίχας έχει αποδειχτεί ότι έχει αναρίθμητες ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται στα καλλυντικά. Είναι αναπλαστικό, επουλωτικό, σβήνει σημάδια και ουλές, αλλά και λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μελέτες έδειξαν ότι προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου, βοηθώντας εκτός από τα παραπάνω στη σύσφιξη της επιδερμίδας.  Ενυδατώνει σε βάθος, λευκαίνει και κάνει πιο φωτεινό και λαμπερό το δέρμα. Κατάλληλο και για επιδερμίδες με τάσεις ακμής.

Ανακουφίζει από συμπτώματα αναπνευστικών παθήσεων, κιρσούς και ευρυαγγείες.

Ακόμη έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες, αντιβακτηριακές, κατά των μυκήτων και ορισμένων ιών.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αναλγητικές, Αντιγηραντικές, Αντισηπτικές, Αποσμητικές, Αποχρεμπτικές, Εξισορροπιστικές, Επουλωτικές
ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ανάλογα με τον τύπο): Ρητίνες & Ρίζες

Αντιγηραντικος Ορος με αιθεριο ελαιο Μαστιχα

Υλικά Μαστίχα Νερό 28γρ Hyalomatrix 0,45γρ Pullulan 1 γρ Sodium Polyacrylate ( Flocare) 0,2 gr Geogard 221 0,3gr Μαστίχα αιθέριο έλαιο 2-3 σταγόνες   Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα μας...

Κρεμα Ημερας με Μαστιχα αιθεριο ελαιο

Υδατική Φάση Μαστιχόνερο 35γρ Ronafrlair LDP white 0,5gr   Λιπαρή Φάση Μακαντάμια έλαιο 4γρ Τζοτζόμπα έλαιο 3γρ Καρυδέλαιο 3 γρ Astaplancton 1gr Polyaquol 2W 2,5gr   Τρίτη...