Αιθέρια Έλαια - FB Αιθέρια έλαια - Λιβάνι αιθέριο έλαιο
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Αιθέρια έλαια »  Λιβάνι αιθέριο έλαιο

Λιβάνι αιθέριο έλαιο

2.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20530281

  Άμεσα Διαθέσιμο   Iσχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI Name: Boswellia Serrata Oil
 
Το αιθέριο έλαιο προέρχεται έπειτα από απόσταξη των «δακρύων» της σκληρής ρητίνης, η οποία αναβλύζει από εγκοπές στον κορμό του δέντρου. Μειώνει τις φλεγμονές, σταματά την αιμορραγία, επουλώνει πληγές , καταπραϋνει τη νευρικότητα και βοηθά στην πέψη. Αντισταθμίζει τα αναπνευστικά προβλήματα και είναι χρήσιμο στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος, της βρογχίτιδας, του άσθματος, του βήχα και του πονόλαιμου. Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση της κουρασμένης επιδερμίδας, με ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης. Είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα αιθέρια έλαια για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Έχει εκπληκτικές αναπλαστικές ιδιότητες και γι’ αυτό χρησιμοποιείται πολύ σε κρέμες ανάπλασης και καταπολέμησης των ραγάδων. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για άτομα με ακμή, εκζέματα κτλ. Συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα αιθέρια έλαια λουλουδιών, ξύλων, μπαχαρικών και εσπεριδοειδών.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αντιγηραντικές, Αποχρεμπτικές, Επουλωτικές, Χαλαρωτικές
ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ανάλογα με τον τύπο): Ρητίνες & Ρίζες