ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Φυτικά έλαια »  Κισσός έλαιο

Κισσός έλαιο

4.50 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20020647

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κισσός έλαιο
 
INCI Name: Zea Mays (Corn) Germ Oil (and) Hedera Helix Leaf Extract
 
Το έλαιο κισσού θεωρείται το αποτελεσματικότερο λάδι κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους . Τα φύλλα του έχουν αντισπασμωδικές, αντιβακτηριδιακές και αντιοιδηματικές ιδιότητες. Η πιο σημαντική ιδιότητα του κισσού, όσον αφορά τη δερματική χρήση, είναι ότι μπορεί να λιώσει το λίπος, να μειώσει την κυτταρίτιδα και να προκαλέσει συστολή των αγγείων. Ιδανικό για πρόληψη ευρυαγγειών.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ : Αντιοξειδωτικές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ελαφριά
ΧΡΗΣΗ ΣΕ : Ευρυαγγείες-Φλεβίτιδα, Κυτταρίτιδα

Κρεμα μειωσης της Κυτταριτιδας

Υδατική Φάση Γκρεϊπφρουτ Νερό 97γρ Λιπαρή Φάση Φυτική Λανολίνη 8γρ Red Pepper Oil 7γρ Κισσός έλαιο 6γρ Polawax 8γρ Τρίτη Φάση Slimastevia 7γρ Σεντέλα εκχύλισμα 5γρ Covafresh IV...

Λαδακι κατα της Κυτταριτιδας

Λαδάκι κατά της Κυτταρίτιδας Υλικά Κισσός έλαιο 20γρ Σημύδα έλαιο 50γρ Σιτέλαιο 17γρ Σταφυλέλαιο 100γρ Zingerslim 6γρ Collageneer 2γρ Κανέλλα αιθ. έλαιο 2γρ Πεύκο αιθ. έλαιο 3γρ  ...

Αντικυτταριτιδικη Κρεμα Ενισχυσης της Μικροκυκλοφοριας

Υδατική Φάση Γκρέϊπφρουτ νερό 170γρ Λιπαρή Φάση Ronacare Poppy 2.5gr Ιπποκάστανο έλαιο 10γρ Κισσός έλαιο 13γρ Red Pepper oil 10gr Phytocream 15gr Τρίτη Φάση Glycoxantine 10gr Covafresh...

Σχετικά Προϊόντα