Αιθέρια Έλαια - FB Self Tanning Αντηλιακό με SPF 50 | Σώμα - Προστασία
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική / Blog - Συνταγές / Σώμα - Προστασία / Self Tanning Αντηλιακό με SPF 50

Self Tanning Αντηλιακο με SPF 50

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023

Υλικά για 100 gr

Αντηλιακή Βάση SPF 50+     88 gr

Καροτέλαιο   4 gr

L – Erythrulose     3gr

Daquiri & Rasberry Άρωμα    3gr

Microcare DB   1 gr

Sodium Polyacrylate (Flocare PSD 100)      1gr        

 

Αποκτήστε το τέλειο μαύρισμα  με τη δύναμη του L – Erythrulose και παράλληλα προστατευθείτε αποτελεσματικά από τον ήλιο με το απόλυτο “MUST” του καλοκαιριού, με δροσιστικό άρωμα Daquiri & Rasberry.

Το L- Erythrulose είναι φυσικό αυτομαυριστικό. Αν και υπάρχει μια αυξανόμενη επίγνωση ότι το μαύρισμα που παράγεται από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος και γήρανσης, το μαυρισμένο δέρμα εξακολουθεί να είναι στη μόδα. Κατά συνέπεια, η επιθυμία για μαύρισμα χωρίς ηλιοθεραπεία έχει εξελιχθεί γρήγορα. Ως απάντηση, υπάρχει τεράστια ανάγκη για sun-less σκευάσματα αυτομαυρίσματος.

 Η Αντηλιακή Βάση SPF 50+ είναι έτοιμη αντηλιακή βάση, με τη μορφή γαλακτώματος, η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι αδιάβροχη, χρησιμοποιώντας τη στην αρχική της μορφή, προσφέρει δείκτη SPF 50+.

To Καροτέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βήτα καροτίνη, σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες Α, B, C, D & E, καθώς και σε λιπαρά οξέα. Πολύ γνωστό για τη χρήση του σε αντηλιακά προϊόντα καθώς και σε after sun προϊόντα, λόγω των αντιοξειδωτικών, επουλωτικών, καταπραϋντικών του ιδιοτήτων.

 

Δείτε το βίντεο!#latest diy blog recipes