Αιθέρια Έλαια - FB Αιθέρια έλαια - Δάφνη αιθέριο έλαιο
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×
Αρχική »  Αιθέρια έλαια »  Δάφνη αιθέριο έλαιο

Δάφνη αιθέριο έλαιο

5.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 20100182

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI Name: Laurus Nobilis Oil
 
Το αιθέριο έλαιο της Δάφνης προέρχεται από απόσταξη των φύλλων της και μικρών κλαδιών. Έχει αντιμικροβιακές, αποχρεμπτικές, ανακουφιστικές ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση και την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Χρησιμοποιείται σε σκευάσματα για την αντιμετώπιση μυικών, ρευματικών, αρθριτικών πόνων. Λειτουργεί σαν θερμαντικό και αυξάνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος. Βοηθά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και σε δερματοπάθειες του τριχωτού της κεφαλής, όπως η πιτυρίδα. Δρα σαν τονωτικό, αφροδισιακό, ενισχυτικό της συγκέντρωσης και έχει εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Συνδυάζεται καλά με το κυπαρίσσι, τον άρκευθο, τη λεβάντα, το δενδρολίβανο και όλα τα εσπεριδοειδή.
 
Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

Μπαρα Σαμπουαν κατα της τριχοπτωσης

Υλικά για 100γρ. Βάση Σαπουνιού Μπάρα Σαμπουάν 95 γρ Radiancyl   2 γρ Caphira 1 γρ Δάφνη αιθέριο έλαιο 2 γρ   Φτιάξε εύκολα και γρήγορα Μπάρα Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Η βάση...

Σχετικά Προϊόντα