Αιθέρια Έλαια - FB Αντιγήρανση - Ha Oil
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
Αιθέρια Έλαια
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 09:00 - 17:00
×

Ha Oil

14.90 €

συμπεριλαμβανεται φπα 24%

Kωδ.Προϊόντος: 201002514

  Άμεσα Διαθέσιμο

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI name:

Ricinus communisseed oil, sorbitanolivate, sodium hyaluronate, caproic acid

 

Το HA-OIL είναι υαλουρονικό νάτριο χαμηλού μοριακού βάρους τροποποιημένο με καπροϊκό οξύ διεσπαρμένο σε Καστορέλαιο. Είναι κατάλληλο για λιπόφιλα ή άνυδρα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος(λάδια προσώπου και σώματος),των μαλλιών(λάδια ,μάσκες) και καλλυντικά περιποίησης χειλιών, μακιγιάζ, νυχιών έχει βελτιωμένη διείσδυση στο δέρμα, στα μαλλιά και όπου χρησιμοποιηθεί, είναι φυσικό(Cosmos approved) και δεν περιέχει συντηρητικά.

 

Μελέτες:

 

Χρήση 1% του HA-OIL έδειξε ενισχυμένη διείσδυση στα μαλλιά και στα νύχια σε σχέση με 1% υγρό μετάξι σε λάδι.

Χρήση 1% του HA-OIL στα μαλλιά έδειξε αύξηση στην δυναμική ανάπτυξη της τρίχας με ενίσχυση των θυλάκων της.

 

In vivo μελέτη σε 15 γυναίκες 25-50 ετών έδειξε ότι με χρήση 1% του HA-OIL υπήρξε αύξηση του όγκου των χειλιών μετά από 30,45 και 60 λεπτά.

 

1% χρήση του HA-OIL σε λάδι και για έξι εβδομάδες ,σε in vivo μελέτη σε 35 γυναίκες 35-60 ετών με μ.ό. ηλικίας τα 45 έτη έδειξε βελτίωση του δερματικού φραγμού και αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος, βελτίωση της δερματικής πυκνότητας και μείωση των ρυτίδων.

Η ίδια μελέτη έδειξε βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και της τραχύτητας. Το HA-OIL  έχει μακροπρόθεσμη επίδραση στην μείωση της ερυθρότητας του δέρματος, μείωση των κόκκινων περιοχών.

 

Δοσολογία:1%-2%

Ελαιοδιαλυτό

 

*Υπάρχει περίπτωση να μην ενσωματωθεί καλά σε ορισμένα έλαια και να υπάρξει καθίζηση. Σε αυτή την περίπτωση θερμαίνετε το μίγμα αφού προσθέσετε το HA-OIL στους 75 βαθμούς και διατηρήστε αυτή τη θερμοκρασία για 30 λεπτά τουλάχιστον. Αν συνεχιστεί η καθίζηση συνεχίστε να αναδεύετε για περισσότερο χρόνο. Διαφορετικά θα πρέπει να μειώσετε το προβληματικό λάδι και να αυξήσετε ένα μη προβληματικό.

 

Θα πρέπει δηλαδή να αποφύγετε λάδια όπως το Coconut Fractionated και αντίστοιχα λάδια με INCI Caprylic/CapricTriglyceride.

Το έλαιο Νυχτολούλουδο, το Σκουαλένιο τα οποία έδειξαν δυσκολία στην ενσωμάτωση. Προβλήματα υπήρξαν και στο έλαιο Τζοτζόμπα και στο έλαιο Άγριο τριαντάφυλλο όχι σε όλες τις περιπτώσεις όμως. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακολουθείστε τις παραπάνω οδηγίες.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΟ: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λιποδιαλυτά
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 50gr